Sök
Stäng denna sökruta.

Misstänker du att du är en av oss? Klicka här för att göra ett självtest.

 • Mötesinformation

  Torsdag , till19:30

  • In-person

  Välkommen på våra möten i Hortlax kyrkas (svenska kyrkan) lokaler på Hortlaxvägen 30, Malmgården, med ingång från baksidan, en trappa ner och sedan till höger. Våra möten börjar klockan 18.00 se kalendern för mer info.

  Vi har möte med olika teman beroende på vilken torsdag det är i månaden.

  Alla som har behov av våra möten är välkomna. Vi har möten för att få dela med oss av vad vi gjort för att tillfriskna från sex och kärleksmissbruk. Du är inte ensam att ha dessa problem och det finns hjälp att få. Kom och var med i våran gemenskap! Det räcker med att du har en Önskan att sluta missbruka sex/kärlek för att delta. Resten ger sig med tiden, om du vill lära dig vad du ska göra för att slippa missbruka. Du behöver inte göra dig själv eller andra illa längre. Det finns hjälp att få.

  Den första torsdagen i månaden har vi dessutom ett s.k. Öppet möte. På våra öppna möten behöver du inte ens ha problem på detta område för att kvala in. Då räcker det med att du vill vara med för att t ex se vad det här är för något. Kanske du är läkare, terapeut, anhörig eller präst och vill veta vad vi pysslar med. Du som är anhörig till den sex och kärleksberoende är särskilt välkommen på detta möte.

  Vi som deltar är, som privatpersoner, alla anonyma. Men vår verksamhet är sannerligen inte anonym/hemlig utan tvärt om helt transparent och öppen för alla som har behov av den. Vad som sägs på våra möten och vilka som går på våra möten, stannar därför på våra möten. Den personliga anonymiteten är ett skydd för oss alla att få tillfriskna i lugn och ro och känna oss trygga.

  Har du inte varit ensam tillräckligt länge med detta?

 • Svenska kyrkans lokaler

  Hortlaxvägen 30
  944 32 Hortlax
  Sverige

  Svenska kyrkan på Hortlaxvägen 30, Malmgården, med ingång från baksidan, an trappa ner och sedan till höger.

  Norrbotten

 • Piteå

  slaapitea@gmail.com
 • Updaterades 30 maj 2024